Annie Noort–van Buuren exposeert  in Museum Oud Rijnsburg   

Vrijdagmiddag 10 januari werd onder grote belangstelling een nieuwe schilderijen expositie in Museum Oud Rijnsburg geopend.

Op de bovenverdieping van het museum is de komende maanden het kunstzinnige werk van Annie Noort te vinden. De openingshandeling werd verricht door kunstenares Suzan Offereins die amateur kunstenares Annie Noort gedurende enige jaren les heeft gegeven.

Suzan is bekend geworden door haar portretschilderijen van leden van het Koninklijk Huis. In de Burcht in Rijnsburg hangt een van haar mooiste en grootste schilderijen: Vier Koninginnen.

Suzan verrichte de opening door middel van een korte schilderles waarin zij duidelijk uitlegde hoe een tekening of schilderij nu eigenlijk tot stand komt. Nadat de opening was verricht mochten de aanwezigen  zelf kennismaken met het fraaie werk van Annie.

Haar werk is zeer divers.  Annie werkt met houtskool, pastelkrijt, acrylverf en aquarelverf. Landschappen, zeegezichten, stillevens en dorpsgezichten zijn onderdeel van haar expositie.

Museum Oud Rijnsburg is gevestigd aan de Oude Vlietweg 6 en is iedere zaterdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.