Herinrichting Mausoleum centraal tijdens bijeenkomst Genootschap Oud Rijnsburg

Jacco Knape, wethouder van de gemeente Katwijk en Karin van Iterson van het bureau Hakijk, verzorgen tijdens de jaarvergadering van het Genootschap Oud Rijnsburg een presentatie over de herinrichting van het gebied rond het Mausoleum. De jaarvergadering en ontmoetingsavond vindt plaats op woensdag 3 mei om 20.00 uur in de grote zaal van ’t Centrum, Immanuelkerk, Kerkstraat in Rijnsburg.

De feestelijke vergadering staat in het teken van het 40-jarig jubileum van het Genootschap en de herinrichting van het gebied tussen de Burgt en de Laurentiuskerk. Het hele gebied krijgt een nieuwe uitstraling. De gedenkplaat wordt op een fraaie manier beschermd en de historische plek krijgt een passende uitstraling. De plaats van het ontstaan van Rijnsburg waardig.


Image
De uitleg van wethouder Jacco Knape en Karin van Iterson, van het Leidse bureau Hakijk wordt ondersteund door een PowerPointpresentatie die een goede indruk geeft van de plannen. Tevens is Jaco van der Bent, beleidsambtenaar van de gemeente Katwijk aanwezig, om toelichting te geven en gezamenlijk vragen te beantwoorden.

Plannen
Voor de pauze vindt het huishoudelijke gedeelte van de vergadering plaats. Zoals het bespreken van het financieel verslag en het presenteren van het jubileumprogramma. Voor aanvang en in de pauze is er gelegenheid om de boekentafel en DVD stand te bezoeken en eventueel aankopen te doen. De vergadering begint om 20.00 uur. Ook niet leden zijn welkom.